Onze esthetische artsen

Onze esthetische artsen

Bij Derma Huidkliniek Roermond werken er twee esthetische artsen. Denk hierbij aan injectables, ooglidcorrecties en andere kleine esthetische ingrepen die bij ons in de kliniek kunnen plaatsvinden.

Dr. Pacolet

Dr. Pacolet is onze esthetisch arts als het gaat om injectables, zoals botox en fillers. Ze studeerde in 2013 af als huisarts en heeft sindsdien een eigen praktijk in België. Vanaf 2018 is ze zich gaan verdiepen in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde en neemt regelmatig deel aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen. Haar streven is natuurlijke schoonheid te versterken en met een frisse blik voor de dag te komen. Haar behandelingen staan bekend om de natuurlijke schoonheid van de patiënt te accentueren, niet om hem/haar zo jong mogelijk te laten uitzien.

Omdat elke patiënt uniek is en eigen wensen en vragen heeft vindt er een intake gesprek plaats voordat de behandeling begint. Hierbij vult de klant een vragenformulier in en aan de hand van het gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook eventuele nazorg wordt besproken en de patiënt krijgt adviezen die horen bij de behandeling.

Dr. Pacolet werkt uitsluitend met originele producten en geregistreerde A-merken uit Europa en de VS. Voor een mooi resultaat dien je namelijk met kwalitatief hoge producten te werken.


Dr. Wilikens

Dr. Wilikens is onze arts op het gebied van esthetische en plastische chirurgie. Ook hij werkt met injactables, maar voert ook ooglidcorrecties uit en andere kleine chirurgische esthetische ingrepen die bij ons in de kliniek kunnen plaatsvinden. Dr. Wilikens is een ervaren en gedreven plastisch chirurg die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vak. Zijn passie voor kunst en sport typeert hem als een uniek persoon. Hij is perfectionistisch dat is heel goed bij dit vak. De resultaten van de ingrepen zijn daardoor verbluffend!

Wanneer u de wens heeft voor een esthetische of chirurgische ingreep nodigen wij u graag uit voor een gratis intake gesprek. Hierbij kunt u uw probleem en wensen uitleggen waarbij Dr. Wilikens gaat beoordelen en kijken wat hij voor u kan betekenen. U krijgt dan een advies voor een behandeling met daarbij een kostenoverzicht. Hierover mag u gerust nadenken, want een ingreep kan soms best een grote beslissing zijn. Wij horen vervolgens graag van u of u de behandeling wilt laten uitvoeren en maken samen een planning.

Belangrijk om te weten is dat u met de beste zorg bij ons behandeld wordt. Ook leveren onze artsen een goede nazorg, zodat resultaten ook geheel naar wens zijn. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend consult in!

Scroll Up