Onze behandelingen

Onze behandelingen

onze huid behandelingen

In de wereld van huidverzorging is maatwerk essentieel, en dat is precies waar Derma Huidkliniek in uitblinkt. Onze ervaren professionals begrijpen dat geen twee huiden hetzelfde zijn. Daarom bieden wij behandelingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en streven we naar niets minder dan het onthullen van de natuurlijke schoonheid die in jouw huid schuilt.

Met een combinatie van geavanceerde apparatuur en een gepersonaliseerde aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen. Bij Derma Huidkliniek is jouw tevredenheid onze topprioriteit, en we zijn er trots op dat we jou kunnen begeleiden op een reis naar een gezondere, stralende huid.

Ontdek wat Derma Huidkliniek voor jou kan betekenen en geef jouw huid de zorg die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de ongeëvenaarde expertise van onze toegewijde professionals. Jouw huid, onze passie.

onze huid behandelingen

Behandelingen met apparatuur

Bij Derma Huidkliniek zetten we innovatieve apparatuur in om op maat gemaakte, effectieve resultaten te behalen. Ontdek hoe onze behandelingen met geavanceerde apparatuur het verschil kunnen maken in het onthullen van de natuurlijke schoonheid van jouw huid.

HELIOS 785

De Helios 785 is een multi inzetbare laser die huidverjonging in alle aspecten stimuleert, door zijn verfijnde Picosecond techniek en een unieke lichtkleur (golflengte). De H785 verwijdert pigment en (veelkleuren) tattoos, geeft de huid een egalere tint en activeert de celgroei. Er is geen zichtbare verwonding, dus ook geen downtime.

Tecar

De Tecar is een verbeterde versie van de gekende radiofrequentie. Door Tecar gaat de huid en met name de collageenvezel, strakker worden. Poriën verfijnen maar ook de spieren krijgen meer spanning waardoor de contour verstrakt. Tecar werkt vooral op langere termijn resultaat.

Shock wave

Met de chockwave gaan we mechanisch het metabolisme stimuleren, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt zuurstofrijk bloed aangevoerd. Met shockwave ondersteun je andere behandelingen waardoor het uiteindelijke resultaat beter is en sneller merkbaar wordt.

Q-pro

Met de Q-pro kunnen we in verschillende stappen de huid reinigen, stimuleren en verzorgen. De Q-pro gaat helpen om de aangebrachte producten beter te laten opnemen en dieper te laten inwerken.

Bijna alle behandelingen worden beëindigd of “afgewerkt” met LED. Led geeft een algemene ondersteuning, celvernieuwing, metabolisme verhogend effect.

Specialisme in huidverzorging

Onze deskundigheid en specialismen strekken zich uit over een breed scala van huidverzorgingsgebieden. Van huidverbeterende gelaatsbehandelingen tot tatoeage verwijdering, pigmentverwijdering en body contour behandelingen; wij hebben de kennis en ervaring om u de beste resultaten te bieden. Onze professionals zijn toegewijd aan het bereiken van doelen en streven ernaar om uw “probleem” op te lossen.

Huidverbetering

Bij Derma Huidkliniek streven we naar het optimaliseren van de gezondheid en uitstraling van jouw huid door middel van onze expertise in huidverbetering. Onze benadering omvat het gebruik van hoogwaardige producten, doelgerichte manuele handelingen, en geavanceerde apparatuur. Voorafgaand aan elke behandeling voeren we een grondige huidanalyse uit, waardoor we een gedetailleerd inzicht krijgen in de conditie van je huid en de specifieke behoeften ervan.

Wij werken met Clephar

Wij werken met het high-end Clephar, een toonaangevend merk op het gebied van dermacosmetica. Clephar biedt hoogwaardige producten die oplossingsgericht en huidverbeterend zijn. Onze samenwerking met Clephar stelt ons in staat om op maat gemaakte behandelplannen te creëren die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw huid. Door te kiezen voor Clephar, kiezen we voor kwaliteit en effectiviteit in elke behandeling die we aanbieden.

Tarieven en consultaties

In onze toewijding aan maatwerk hebben we ervoor gekozen om geen standaardtarieven te vermelden. Onze kosten zijn gebaseerd op persoonlijke pakketten, waarbij de prijs wordt berekend voor het totale behandeltraject. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid van losse behandelingen, waarbij een heerlijke behandeling al beschikbaar is vanaf €80,-. Consultaties zijn altijd gratis, omdat we geloven in het delen van onze expertise en het bespreken van uw persoonlijke wensen en doelen.

Wil jij graag meer informatie of een behandeling boeken? Neem dan gerust contact met ons op!

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek