Huidbehandelingen

Huidbehandelingen

Al onze huidbehandelingen beginnen bij de basis: Clephar. Clephar is een Belgisch high-end merk op dermacosmetisch niveau dat oplossingsgericht is en huidverbeterend werkt.

Wij bieden geen kant-en-klare behandelingen meer aan, omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elke huid is anders en heeft immers een unieke verzorging en behandelwijze nodig. Uiteraard gebruiken we nog dezelfde producten zoals u dat van ons gewend bent, alleen in een andere setting. Soms combineren we zelfs bepaalde behandelingen als de huid daarom vraagt. Op die manier geven we elke huid wat hij nodig heeft.

huidbehandelingen

Daarnaast hebben wij de afgelopen tijd geïnvesteerd in top apparatuur. Met onze toestellen (denk aan laser, radiofrequent, cryo, acoustic wave) kunnen we zoveel meer bereiken dan enkel manuele behandelingen. Onze anti-aging- en huidverbeteringsbehandelingen zijn dikwijls een mix van product en apparatuur, waarbij we er telkens naar streven om de beste combinatie voor uw huid te vinden. Specifieke behandelingen zoals pigment, tattoo verwijderen, couperose, beenvaatjes etc. vormen vaak ook een combinatie van apparatuur en producten, om zo de beste resultaten te krijgen.

De kosten van de huidbehandelingen hebben wij niet meer standaard in een prijslijst vermeld staan. Omdat wij op maat werken kunnen wij geen standaard tarieven hanteren. We werken veelal met persoonlijke pakketten, waarbij er een prijs wordt berekend voor het totale behandeltraject. Uiteraard kunt u ook terecht voor losse behandelingen. Vanaf €65,- boekt u al een heerlijke treatment bij ons! Consulten zijn overigens altijd gratis.

Scroll Up