Onze cryolipolyse behandeling met de TC Cryo

Onze cryolipolyse behandeling met de TC Cryo

Bij Derma Huidkliniek is afvallen met behulp van cryobehandelingen mogelijk. Hierbij wordt het onderhuidse vet verwijderd zonder dat er een operatie nodig is. In de praktijk zijn er hiervoor twee mogelijkheden, waarbij wij de meest veilige en effectieve manier aanbieden.

Wij werken met een thermo hormonale methode binnen onze TC Clinics. Hierbij koelen we de huid over een groot oppervlak tot 6 graden Celsius met de TC Cryo. Door het weefsel te koelen worden de spieren onder het onderhuidse vet geprikkeld om warmte te produceren. Zowel de spieren als de lever maken hormonen aan die ervoor zorgen dat het onderhuidse vet wordt omgezet in brandstof voor de spieren. Hierdoor wordt het vet verbrand. De vetcellen worden kleiner en de omvang neemt daardoor af. Afhankelijk van de inspanning van de klant zelf hebben we al resultaten gemeten tot 15 cm. De levensstijl van de klant blijft hierbij belangrijk, want het is een totaalpakket dat moet kloppen. Denk hierbij aan goede en gezonde voeding en beweging. 

Een bijkomend voordeel van het werken met deze methode is dat de hormonen die worden geproduceerd er ook voor zorgen dat nieuw voedsel niet direct als vet wordt opgeslagen, maar als brandstof wordt gebruikt voor de spieren. Hierdoor blijft het effect in stand gehouden.

De TC-lipolyse, zoals deze behandeling bij ons heet, is volkomen veilig en heel effectief. Er wordt geen vet bevroren, zoals dat bij andere klinieken wordt gedaan. Bevriezen is namelijk zeer slecht voor de huid en bovenal pijnlijk. Onze hoogwaardige apparatuur waakt hiervoor. Wij gaan enkel voor kwaliteit en de beste behandeling voor onze klanten. Wilt u meer informatie ontvangen? Boek dan uw vrijblijvend consult!

Scroll Up