Pico Toning behandeling

Pico Toning behandeling

Pico toning behandeling

Streef naar een jeugdige uitstraling en een stralende huid met PICO TONING, de nieuwste innovatie bij Derma Huidkliniek. Ontdek hoe deze behandeling gericht is op celvernieuwing, pigmentatie problemen aanpakt en een strakkere huid bevordert. Je weg naar een vernieuwde huid begint hier.

Wat is de Pico Toning behandeling?

De PICO TONING behandeling is een geavanceerde laserbehandeling die gebruikmaakt van de innovatieve technologie van LIOB (Light-Induced Optical Breakdown). Deze techniek richt zich op drie essentiële niveaus van de huid, met als doel celvernieuwing te stimuleren.  Tijdens de behandeling wordt de kracht van LIOB ingezet om microscopisch kleine, gecontroleerde optische breuken te creëren, die op hun beurt de natuurlijke regeneratie van huidcellen activeren.

Deze gecontroleerde stimulatie bevordert niet alleen een frissere uitstraling, maar pakt ook doelgericht pigmentatie problemen aan, waardoor de huid egaler wordt. Daarnaast draagt de behandeling bij aan het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor tekenen van veroudering verminderen.

Kortom, de PICO TONING behandeling is een doeltreffende en geavanceerde manier om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Waarom kiezen voor PICO TONING:

  1. Celvernieuwing voor een frissere uitstraling: stimuleer de natuurlijke cel vernieuwing van je huid, wat resulteert in een frissere en gezondere teint.
  2. Vermindering van pigmentatie problemen: Pico Toning is effectief in het aanpakken van pigmentatieproblemen, waardoor een egale en stralende huid wordt bevorderd.
  3. Een strakkere, jeugdige huid: ervaar verbeterde elasticiteit en stevigheid, waardoor tekenen van veroudering verminderen en je huid een jeugdige uitstraling behoudt.

Pico Toning  X  Tecar Lifting

De krachtige synergie tussen Pico Toning en Tecar Lifting vormt een dynamische behandeling die een ongeëvenaarde aanpak biedt tegen huidveroudering. Terwijl de Pico laserbehandeling gericht is op celvernieuwing, stimulatie en het effectief aanpakken van pigmentatieproblemen, neemt Tecar Lifting deel aan deze transformatie door de huid te verstevigen met behulp van radiofrequentie.

De Tecar, een verbeterde vorm van radiofrequentiebehandeling, werkt door gecontroleerde warmte diep in de huidlagen te leveren. Deze warmte bevordert de productie van nieuw collageen en verbetert de elasticiteit, wat resulteert in een strakkere en jeugdiger uitziende huid. Door de complementaire werking van Pico Toning en Tecar Lifting ontstaat een krachtige tandem die niet alleen de tekenen van veroudering vermindert, maar ook zorgt voor een algehele verjonging en verbetering van de huidtextuur. Samen bieden ze een uitgebreide oplossing voor een tijdloze en stralende huid.

Pico Toning X LED

Bij Derma Huidkliniek voegen we een extra dimensie toe aan jouw Pico Toning behandeling door deze af te sluiten met de innovatieve LED-technologie. De LED-lamp, voorzien van rood licht, wordt strategisch ingezet om het natuurlijke herstelproces van de huid te bevorderen. Deze toevoeging versterkt niet alleen de resultaten van de PICO TONING behandeling, maar zorgt ook voor een kalmerende en verzachtende finish, waardoor je huid optimaal profiteert van deze holistische benadering van huidverjonging.

Is PICO TONING behandeling geschikt voor jou?

Overweeg je het verbeteren van je huidtextuur, het verminderen van pigmentvlekken en het streven naar een jeugdige uitstraling? Dan is de PICO TONING behandeling wellicht de perfecte oplossing voor jou. Deze geavanceerde laserbehandeling is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een doeltreffende en niet-invasieve methode voor huidverjonging.

Onze deskundige professionals bij Derma Huidkliniek staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en een behandeling op maat te bieden voor een stralende en tijdloze huid.

De tarieven

Bij Derma Huidkliniek Roermond kunnen de kosten voor het verwijderen van de Pico-toning behandeling variëren. Tijdens een consult zal een van onze ervaren huidexperts je huid zorgvuldig beoordelen, je wensen bespreken en een behandelplan op maat voorstellen. Hier wordt dan ook de specifieke prijs besproken.

Onze richtprijs

  • Pico Toning gelaat: € 130
  • Pico Toning Decolleté: € 90
  • Combi: € 190

Gratis consult inplannen?

Wil je ontdekken of de PICO TONING behandeling geschikt is voor jou? Plan dan nu een gratis consult in bij Derma Huidkliniek. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een consult en samen te werken aan jouw huid.

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek