Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigment verwijderen

Pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd, zijn donkere verkleuringen op de huid die ontstaan door een ophoping van melanine. Deze verkleuringen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen of ouderdom.

Pigment verwijderen

Pigment verwijderen met de laser

Bij Derma Huidkliniek zetten we hoogwaardige laserbehandelingen in voor het verwijderen van pigmentvlekken. Lasertherapie is een geavanceerde en doelgerichte aanpak om ongewenste pigmentatie aan te pakken en tegelijkertijd de gezonde huid te ontzien.

Met behulp van specifieke laserfrequenties kunnen we de melanine in de pigmentvlekken selectief targeten. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het overtollige pigment, waardoor de pigmentcellen worden vernietigd. Dit proces stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, resulterend in een egale teint. Deze behandeling is zeer effectief, vaak is er maar één behandeling nodig.

De voordelen van pigmentatie verwijderen door de laser

Ontdek de vele voordelen van laserbehandelingen bij Derma Huidkliniek voor het effectief verwijderen van pigmentvlekken. Onze behandeling biedt:

  1. Doelgerichte precisie: de laser richt zich specifiek op overtollig pigment, zonder gezonde huid aan te tasten.
  2. Effectiviteit: deze behandeling is 100% effectief, dat wil zeggen dat na één, maximaal twee behandeling(en) het pigment is verdwenen.
  3. Persoonlijke aanpak: onze specialisten passen behandelingen aan op basis van individuele huidtypes en behoeften.
  4. Veiligheid en comfort: laserbehandelingen bij Derma Huidkliniek worden uitgevoerd door ervaren specialisten, met aandacht voor uw comfort en veiligheid.

Pigment verwijderen

De tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor de behandeling van pigmentvlekken. We bieden effectieve en betaalbare oplossingen om pigmentvlekken te verminderen en een egalere huidtint te bereiken.

  • Pigmentvlekken gelaat: enkel vlekje €79,00 * prijzen kunnen variëren afhankelijk van volume
  • Pigmentvlekken handen: €125,00.

Kies voor kwaliteit en ervaar het verschil

Wanneer je kiest voor laserbehandelingen bij Derma Huidkliniek, kies je voor een bewezen methode om pigmentvlekken doeltreffend aan te pakken. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden naar een stralende, egale huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe lasertherapie uw huidproblemen kan verlichten.

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek