Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

Overweeg jij om afscheid te nemen van je tatoeage? Bij Derma Huidkliniek Roermond bieden we professionele en effectieve oplossingen voor tattoo verwijdering. Ontdek hier hoe onze geavanceerde laserbehandelingen jou kunnen helpen om die ongewenste inkt achter je te laten.

Je laten tattoo verwijderen met de laser

We leggen je graag uit hoe wij tatoeages verwijderen met de laser.

Of je nu een kleurrijke tatoeage hebt of eentje in zwart-wit, onze laserbehandelingen zijn samengesteld met jouw specifieke behoeften in gedachten. We richten ons op effectieve behandelingen, zodat je kunt rekenen op zichtbare resultaten.

De Helios785

Bij Derma Huidkliniek werken wij alleen met de beste apparatuur om je tattoo te verwijderen. De Helios785 is een krachtige laser, die in staat is om de meest complexe tatoeages te verwijderen. Wij zijn de enige salon in heel Europa die momenteel werkt met deze laser. Hiermee staan wij aan de top op gebied van tatoeage verwijdering.

Wat houdt de behandeling in?

Voordat we van start gaan, plannen we een persoonlijk consult in. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen, medische geschiedenis en analyseren we de tatoeage. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Het aantal benodigde behandelingen weten we vaak pas na 1 a 2 behandelingen, dit komt doordat elke huid uniek is en wij niet weten hoe de huid op de behandeling reageert.

De laserbehandeling

Bij het verwijderen van een tatoeage met laserbehandelingen, wordt een gecontroleerde laserstraal gebruikt om op het tatoeage gebied te richten. Deze laserstraal dringt door de huid en wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes van de tatoeage. De geabsorbeerde energie zet de inkt om in kleine fragmenten, waarna het lichaam ze natuurlijk kan afbreken en elimineren.

tattoo verwijderen

Het genezingsproces van de tattoo

Na elke sessie begint het natuurlijke genezingsproces van de huid, waarbij de tatoeage geleidelijk vervaagt. Tussen de behandelingen moet je minimaal 8 weken ertussen laten, zodat de huid genoeg tijd heeft om zich volledig te herstellen.

De tarieven

De kosten van het verwijderen van een tattoo kunnen variëren. Voorafgaande aan de behandeling geven wij de prijs per behandeling. Wij zullen eerst kijken naar grootte en gebruikte kleuren. Om toch een indicatie te geven hebben we de volgende vanaf prijzen samengesteld.

  • Een letter, hartje en dergelijke: € 75,00
  • Een tattoo van 10 cm²:                € 100,00
  • Een tattoo van 15 cm²:                € 130,00
  • Een tattoo van 20 cm²:               € 150,00
  • Een tattoo van 25 cm²:                € 170,00
  • Een tattoo van 30 cm²:               € 190,00
  • Een tattoo van 40 cm²:               € 210,00
  • Een tattoo van 60 cm²:               € 250,00
  • Een tattoo van 100 cm²:             € 300,00

*De bovenstaande prijzen zijn een indicatie en is de prijs per behandeling.

Veiligheid en comfort

Bij Derma Huidkliniek Roermond staat jouw veiligheid en comfort voorop. Ons deskundig team zorgt ervoor dat elke behandeling goed en professioneel wordt uitgevoerd. We gebruiken geavanceerde technologieën die de huid beschermen en streven naar een zo comfortabel mogelijke ervaring.

Maak een afspraak!

Aarzel niet langer! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe onze laserbehandelingen kunnen bijdragen aan het verwijderen van jouw tatoeage. Derma Huidkliniek Roermond helpt je graag op weg naar een nieuwe start.

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek