Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen

In de drukte van het alle daagse leven verdient jouw huid speciale aandacht. Bij Derma Huidkliniek sta jij centraal. Onze gelaatsbehandelingen zijn meer dan een simpele schoonheidsbehandeling. Ze zijn jouw stap naar een gezondere, stralendere huid. Wij begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom krijg je bij ons behandelingen op maat, perfect afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Zo verlaat je ons niet alleen met een opgefrist gevoel, maar ook met een nieuwe dosis zelfvertrouwen en uitstraling.

Voorafgaande de behandeling

Voordat we de behandeling starten, nemen we eerst goed de tijd om jouw huid te leren kennen. Een gratis huidanalyse staat aan de basis van elke behandeling bij Derma Huidkliniek. Op basis van deze analyse bieden we jou een passend advies, helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. Daarna stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Zo zorgen we ervoor dat de behandeling niet alleen effectief is, maar ook volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij geven vooraf altijd een prijsindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Ben je benieuwd naar onze tarieven? Check ze hier.

De behandeling

Bij onze gelaatsbehandeling staat de individuele wens en behoefte van de klant centraal. Veronique analyseert grondig wat de huid nodig heeft voordat ze begint. De behandeling omvat standaard een reiniging, dieptereiniging, massage en verzorging. Dit kan worden uitgebreid met verschillende serums of apparatuur, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Als er sprake is van een specifiek huidprobleem, passen wij de producten en behandeling hierop aan om optimale resultaten te behalen.

Gelaatsbehandeling combineren met apparatuur

In veel van onze gelaatsbehandelingen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Door deze professionele apparaten kunnen we nog dieper ingaan op de behoeften van de huid. De combinatie van behandelingen met apparatuur en de juiste producten leidt tot verbluffende resultaten. Denk hierbij aan het vergroten van volume, het stimuleren van de doorbloeding, het verbeteren van hydratatie en het verfijnen van de huidstructuur. Met deze aanpak streven we naar een optimaal resultaat voor elke klant.

De apparaten die we kunnen gebruiken tijdens een gelaatsbehandeling zijn:

  • Q-pro: met de Q-pro kunnen we in verschillende stappen de huid reinigen, stimuleren en verzorgen. De Q-pro gaat helpen om de aangebrachte producten beter te laten opnemen en dieper te laten inwerken.
  • LED: LED-therapie, ook wel bekend als Light Emitting Diode-therapie, maakt gebruik van verschillende kleuren licht om specifieke huidproblemen aan te pakken. De behandeling kan variëren van rood licht voor huidverjonging en het verminderen van ontstekingen tot blauw licht voor het bestrijden van acne en het verminderen van bacteriën op de huid. LED-therapie bevordert ook de cel vernieuwing, verbetert de bloedcirculatie en de algehele huidtextuur. Het is een niet-invasieve en pijnloze behandeling die vaak wordt gebruikt als aanvulling op andere huidverzorgingsbehandelingen voor een verbeterde en langdurige resultaat.
  • Black peel: de Black Peel-behandeling, ook bekend als carbon laser peel, is een procedure waarbij een dunne laag vloeibare koolstof (carbon) op de huid wordt aangebracht, gevolgd door een laserbehandeling. De laser verwarmt het carbon en verdampt het, waarbij dode huidcellen, overtollig talg en verontreinigingen worden verwijderd. Dit proces stimuleert tevens de collageenproductie, verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een egalere teint. De black peel staat bekend om zijn vermogen om de huid te reinigen, te verjongen en te revitaliseren.
  • Tecar: De behandeling met TECAR bevordert de collageenproductie en zorgt voor een strakkere huid door de stimulatie van collageenvezels. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen, en wordt de huid steviger. Daarnaast verfijnt TECAR de poriën en verbetert het de algehele huidtextuur. Een ander voordeel van TECAR is dat het ook de spieren kan stimuleren, waardoor ze meer spanning krijgen en de contour van het gezicht kan worden verstrakt.

Producten van Clephar

Bij onze behandelingen maken we gebruik van hoogwaardige producten van Clephar. Clephar staat bekend om zijn innovatieve formules en effectieve ingrediënten die de huid verzorgen en verbeteren. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd om optimale resultaten te behalen tijdens onze behandelingen.

Productadvies voor thuisgebruik

Het gebruik van hoogwaardige producten is belangrijk voor het behalen en behouden van de resultaten van onze behandelingen. Daarom bieden wij een productadvies voor thuisgebruik aan. Door regelmatig gebruik te maken van de juiste producten, afgestemd op jouw huidtype en behoeften, kun je de resultaten van de behandelingen verlengen en jouw huidconditie verbeteren. Onze deskundige schoonheidsspecialisten staan klaar om je te adviseren over de beste producten voor jouw specifieke situatie.

Afspraak maken

Wil je graag je huid verbeteren, een stukje ontspanning en verzorging? Maak dan een afspraak bij Derma Huidkliniek Roermond. Wij geven vooraf een gratis huidadvies en bespreken de behandelmogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak in te plannen!

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek