Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Derma Huidkliniek in Roermond en zijn gespecialiseerd in huidverbetering. Ons streven is om het beste uit elke huid te krijgen, welk probleem er ook ten grondslag ligt. Wij staan voor u klaar om u van het beste advies te voorzien op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en figuurcorrectie. Door middel van de beste producten en apparatuur is er veel mogelijk en kunnen wij net dat stapje verder gaan dan de reguliere schoonheidsspecialiste. 

Behandelplannen

Bij Derma Huidkliniek werken we met name met behandelplannen. Wanneer u een huidprobleem heeft komt u bij ons voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken en analyseren wij uitvoerig uw huid en maken een persoonlijk behandelplan voor u op. Omdat iedere huid anders is en eigen behoeften heeft is geen enkel behandelplan hetzelfde. Dit kenmerkt ons als huidkliniek, want juist door deze methode kunnen we het maximale op het gebied van huidverzorging, anti-age, huidverbetering en afslanken bereiken.

Om u deze service zo goed mogelijk aan te bieden werken wij met een fantastisch team! Zo vormen Veronique en Chantal de basis van specialisten binnen Derma Huidkliniek. Af en toe komt onze esthetische arts in onze kliniek voor behandelingen zoals botox, fillers en kleine ingrepen. 

Bent u benieuwd naar onze behandelingen? Neem dan een kijkje op de ‘behandelingen’ pagina, waar enkele behandelingen uitgelicht worden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan meteen een afspraak via onze contactpagina. 


Ons team

Veronique Ermers is al vele jaren werkzaam als schoonheidsspecialiste en is daarmee zeer ervaren op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Ze vindt het haar taak om huidproblemen op te lossen en om ervoor te zorgen dat het juiste behandelpakket aansluit bij de klant. “Het spreekt me aan omdat er veel resultaat te behalen is en dat mensen zelfverzekerder worden door de juiste behandelingen.”

Haar specialisatie is het behandelen van de huid van mensen met kanker. Hierbij helpt ze deze mensen met het opbouwen van de weerstand van hun huid. Ook geeft ze de klant de gelegenheid om even te vergeten en te ondersteunen om op kracht te komen bij deze zeer ingrijpende ziekte. 

“Ik zie dat we in de toekomst alleen nog maar kunnen groeien in alles wat te doen. Samen zijn we een sterk team!”

 

Rody van Landeghem is schoonheidsspecialiste en online marketeer bij DermaRody van Landeghem Huidkliniek. Na haar studie als schoonheidsspecialiste wilde ze graag nog een extra diploma. Handig voor Derma huidkliniek, onze eigen marketeer in huis! Creatief en leergierig als ze is, zal ze meebouwen aan de ontwikkelingen en groei van de Derma huidkliniek. Zo zal ze zich vooral bezighouden met klantcontact, social media & innovatieve huidverzorgingsbehandelingen. Ze vindt het leuk om ervoor te zorgen dat alles georganiseerd verloopt.

Met Rody in het team, gaat Derma weer eens stapje verder in het streven naar een optimale behandeling voor lichaam en geest. Schoonheid komt nog steeds vanbinnen.

Schoonheid begint het moment dat je besluit jezelf te zijn

 

Chantal Sniekers is laserspecialiste bij Derma Huidkliniek. Ze is bij Derma Huidkliniek uitgegroeid tot een veelzijdige therapeute met een passie voor combinaties maken in de behandeling voor zowel gelaat als lichaam. Met de vele toestellen die Derma Huidkliniek ondertussen heeft, probeert ze de juiste cocktail te vinden.

Dieper ingaand op de wens van de klant en de motivatie hierachter om resultaat te bereiken, probeert ze ook mentaal de mensen te ondersteunen. Beauty in niet alleen “skindeep”.
Afslanken is bij haar niet enkel kilo’s verliezen maar een proces van verandering. Hierbij wordt zelfs het woord ‘afslanken’ verbannen.

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk”

 

Bart van Keer is al 35 jaar lang actief in de medische en medi-esthetische wereld. Hij is gepassioneerd door apparatuur en blijft nieuwsgierig om nieuwe technieken te leren. Zoekende naar de ‘perfecte’ behandeling, dat is zijn drijfveer. Zijn passie vertaalt zich in een optimale ervaring die we bij Derma Huidkliniek kunnen toepassen. Hierdoor onderscheiden we ons echt van heel veel andere klinieken.Derma huidkliniek roermond

Daarnaast is Bart verantwoordelijk voor de opleiding en ondersteuning van artsen en (medi)esthetische opgeleiden als het gaat om laser en andere apparatuur in opdracht van de fabrikanten. Hij staat in nauw contact met de leveranciers, waardoor kennis op een hoog niveau vergaard wordt en gedeeld kan worden. In onze huidkliniek vertaalt zich dat in de allerbeste apparatuur voor uw huid die inspeelt op allerlei innovaties.

“Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing voor is. Anders is het een uitdaging.”

 

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek