Onze esthetische arts

Onze esthetische arts

Bij Derma Huidkliniek Roermond werkt er momenteel één esthetische arts. Denk hierbij aan injectables, ooglidcorrecties en andere kleine esthetische ingrepen die bij ons in de kliniek kunnen plaatsvinden.

Dr. Wilikens

Dr. Wilikens is onze arts op het gebied van esthetische en plastische chirurgie. Hij werkt met injectables, maar voert ook ooglidcorrecties uit en andere kleine chirurgische esthetische ingrepen die bij ons in de kliniek kunnen plaatsvinden. Dr. Wilikens is een ervaren en gedreven plastisch chirurg die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vak. Zijn passie voor kunst en sport typeert hem als een uniek persoon. Hij is perfectionistisch dat is heel goed bij dit vak. De resultaten van de ingrepen zijn daardoor verbluffend!

Wanneer u de wens heeft voor een esthetische of chirurgische ingreep nodigen wij u graag uit voor een gratis intake gesprek. Hierbij kunt u uw probleem en wensen uitleggen waarbij Dr. Wilikens gaat beoordelen en kijken wat hij voor u kan betekenen. U krijgt dan een advies voor een behandeling met daarbij een kostenoverzicht. Hierover mag u gerust nadenken, want een ingreep kan soms best een grote beslissing zijn. Wij horen vervolgens graag van u of u de behandeling wilt laten uitvoeren en maken samen een planning.

Belangrijk om te weten is dat u met de beste zorg bij ons behandeld wordt. Ook levert onze arts een goede nazorg, zodat resultaten ook geheel naar wens zijn. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend consult in!

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek