Persoonlijke pakketten en kuren

Persoonlijke pakketten en kuren

Bij Derma Huidkliniek Roermond werken we met individueel aangepaste behandelingen in de vorm van persoonlijke pakketten en kuren. We analyseren de huid en kijken goed naar welke behandelingen hierbij aansluiten. Is er een huidprobleem? Dan gaan we een mooi behandelplan voor je samenstellen waarmee dat probleem opgelost wordt. Hierdoor bereiken we een optimaal resultaat.

Elk behandelplan is uniek, omdat ook elke huid uniek is. Door onze ervaring weten we goed welke behandeling we voor welk huidprobleem kunnen toepassen zodat de huid opknapt. Dat kan een reeks van dezelfde behandelingen zijn, maar ook een mix van verschillende behandelingen. Alles is met hoofddoel om je huid te laten stralen.

Ook is het mogelijk om bij ons een kuur te volgen. Dat kan om huidverzorging of anti-aging gaan, maar bijvoorbeeld ook om figuurcorrectie. Wij werken namelijk met body contour behandelingen waarmee je mooie resultaten kunt bereiken als het om figuurverbetering gaat. Deze behandelingen kunnen zowel los geboekt worden, maar ook in kuurvorm. Bij dit soort behandelingen is een kuur namelijk veel effectiever om de beste resultaten te bereiken.

Allereerst is het van belang dat wij je zien. Je krijgt bij ons een persoonlijk consult waarbij we jouw huid goed kunnen analyseren en eventuele problemen kunnen opsporen. Je dient hierbij ook een vragenlijst in te vullen. Het kan namelijk zijn dat bepaalde allergieën of medicijnen een bepaalde huidaandoening veroorzaken. Na een persoonlijk consult bieden wij je een op maat gemaakt behandelingspakket aan. Op die manier weet je waar je aan toe bent en is de behandelperiode helder. Dit is mogelijk voor huidverbetering, anti-aging en figuurcorrectie.

Het consult bij Derma Huidkliniek Roermond is gratis en uiteraard vrijblijvend. Maak nu snel een afspraak en ontdek wat we voor uw huid kunnen betekenen!

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek