Onze esthetische artsen

Onze esthetische artsen

Dr. Leen Pacolet studeerde in 2013 af als huisarts aan de Katholieke Universiteit Leuven (België). Sindsdien werkt ze als huisarts in haar eigen praktijk in België.

Vanaf 2018 is ze zich gaan toeleggen op de niet-chirurgische esthetische geneeskunde en neemt ze regelmatig deel aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen. 

Natuurlijk mooi en met een frisse blik voor de dag komen, is hetgeen Dr. Pacolet nastreeft tijdens de behandelingen. Hierbij wordt er niet getracht om de patiënt er zo jong mogelijk te laten uitzien, maar wel om de natuurlijke schoonheid van de patiënt te accentueren. Zo kan elke persoon op iedere leeftijd er op zijn best uitzien. 

Iedere patiënt is uniek en heeft individuele vragen en wensen. Tijdens het intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierbij is het belangrijk om de te verwachten resultaten en de wensen van de patiënt goed op elkaar af te stemmen om zo tot een mooi en bovenal natuurlijk resultaat te komen. 

Dr. Pacolet werkt uitsluitend met de originele producten en geregistreerde A-merken in Europa en de VS.

Contact: Dr. Pacolet

Derma Huidkliniek
Steegstraat 28
6041 EA Roermond

T: 0475 335 576
E: Info@Dermahuidkliniek.nl

 

Derma Huidkliniek is erin geslaagd een grote naam te strikken op gebied van Esthetische en Plastische chirurgie. Dr. P. Wilikens vervoegt ons team.

Dr Patrick Wilikens is een ervaren en gedreven arts die reeds meer dan 25 jaar met oog voor perfectionisme zijn job ter harte neemt. Zijn passie voor kunst en sport typeert hem als een uniek persoon met inzicht en doorzetting die elke uitdaging aanneemt en tot een goed einde brengt.
Dr. Patrick Wilikens staat in voor de injectables, ooglidcorrecties en andere esthetische ingrepen waarvan de meeste bij ons in de zaak kunnen gebeuren.
Informatie en prijzen hierover kan u bekomen tijdens een gratis intake gesprek. Zoals steeds wordt alles discreet en met de beste zorg behandeld.

Contact: Dr. P. Wilikens

Derma Huidkliniek
Steegstraat 28
6041 EA Roermond

T: 0475 335 576
E: Info@Dermahuidkliniek.nl

 

Scroll Up