Orthomoleculair arts

Orthomoleculair arts

De Orthomoleculaire Geneeskunde wil in eerste instantie optimale gezondheid promoten en ziektes vermijden door de juiste combinatie van voedingsstoffen, aangevuld met voedingssupplementen indien nodig, en altijd gecombineerd met een gezonde geest. Preventie is de topprioriteit. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer we toch ziek worden, gaat de Orthomoleculaire Geneeskunde in eerste instantie uitzoeken welke systemen allemaal verstoord zijn. Via toediening van natuurlijke, lichaamseigen stoffen wordt het lichaam in staat gesteld de systemen te herstellen. De juiste dosis en toedieningstijd van deze stoffen is uiterst belangrijk.

Het vertrekpunt bent uzelf. Het basisprincipe van Orthomensa is het ondersteunen van uw motivatie om gezond te leven of te herstellen van ziekte. U bent ten allen tijde de regisseur van uw eigen gezondheid en dus ook van de behandeling of preventie. Orthomensa zal u adviseren hoe u uw gezondheid kan optimaliseren of herwinnen op een manier die voor u haalbaar is. De helende en stimulerende kracht van uw geest gaan we maximaal gebruiken om uw lichaam gezond te houden of te herstellen.

Orthomensa werkt enkel met natuurlijke producten van firma’s die gescreend zijn op betrouwbaarheid, trouw aan orthomoleculaire principes en zuiverheid van producten.

Orthomensa vertrekt altijd vanuit de holistische benadering van de mens waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Orthomensa gelooft in de wetenschappelijke onderbouwing van eender welke behandeling en adviseert daarom enkel therapieën die deze toets hebben doorstaan.

 

Scroll Up