Figuurverbetering met Body Contour Correction

Figuurverbetering met Body Contour Correction

Derma Huidkliniek Roermond

Allemaal willen we het perfecte figuur hebben, maar helaas is dat zo makkelijk nog niet. Onze moderne samenleving werkt verslavend. Denk maar eens aan social media, waar we onszelf met de mooiste lichamen van supersterren en modellen vergelijken. Ook de verleiding naar food en pleasure draagt bij aan een niet realiseerbaar droomlichaam, maar weet dat ons lichaam (hormonen, genen) ook verantwoordelijk kan zijn voor een cm of kg te veel of te weinig. Wij kunnen jou helpen om een grote stap in de goede richting te maken met Body Contour Correction. 

Wat is Body Contour Correction?

Figuurverbetering is niets nieuws. Sterker nog…het is één van de meest geboekte behandelingen in de beauty wereld. Vaak helpen ze niet en ze zijn te duur, ze vormen te kort resultaat of de behandelingen werken gewoonweg te kort waardoor je dat jojo-effect krijgt. Zonde, want dit soort behandelingen zijn best een kostenplaatje. Body Contour Correction werkt echter anders. 

Wij denken namelijk dat combineren de sleutel voor verandering is. Door niet één, niet twee, maar nog meer behandelingen te combineren kunnen we een mooi resultaat krijgen. Hiermee werken we door op allerlei principes en behandelen we in meerdere opzichten het lichaam. We prikkelen het lichaam om actief te zijn en calorieën te verbranden, want dat is immers de bedoeling. Gewicht verliezen is en blijft een simpel rekensommetje, want je moet het in te nemen calorieën lager houden dan het aantal te verbranden calorieën. Met deze behandeling krijg je een mooi acceptabel lichaam en kun je dit blijven houden mits je er zelf ook moeite voor doet. 

Body Contour Correction

Afslanken is overigens niet altijd de oplossing om figuurverbetering na te streven. Er spelen ook anderen factoren een rol, zoals zwaartekracht door de (huid)leeftijd, huidverslapping etc. Al deze factoren moeten worden opgenomen in de behandeling. Gelukkig hebben wij hier onze expertise in en kunnen wij ook hiermee mooie resultaten bereiken.

Voor wie is het geschikt?

De Body Contour Correction behandeling, of beter gezegd het op maat gemaakte behandelplan, is voor iedereen geschikt. Of je nu wilt afvallen en slanker wilt worden of juist wilt aankomen, strakker in je vel wilt zitten of anders…Wij kunnen iedereen hiermee helpen. 

Body Contour Correction

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is per persoon verschillend. Wij kunnen vooraf een indicatie geven over hoeveel en welke behandelingen er nodig gaan zijn. Weet dat naarmate het proces vordert dit bijgesteld kan worden. 

Downtime en nazorg

Na de behandeling kun je jouw dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten. Er is geen specifieke nazorg nodig, maar wees je er wel van bewust dat wij met deze behandelingen jou helpen. Je moet namelijk zelf ook aan de slag. Hierin krijg je van ons een uitgebreid advies, zodat je ook thuis een goede en gezonde leefstijl kunt naleven en zo het meeste resultaat uit de behandelingen kunt halen.

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek