Welkom op onze blog!

Welkom op onze blog!

huidbehandelingen

Bij veranderingen horen natuurlijk nieuwe dingen. Zo gaan wij vanaf nu jullie via deze blog op de hoogte houden van beauty nieuws, behandelnieuws en gaan we wat dieper in op bepaalde onderwerpen. Hiermee hopen we jullie nog meer te kunnen informeren en onze specialiteit met jullie te kunnen delen!

We gaan het over uiteenlopende dingen hebben. Als er een nieuwe behandeling is, dan lezen jullie dat uiteraard hier! Ons nieuwe concept lichten we binnenkort ook graag uitgebreid toe en ook gaan we tips geven. Tips voor jullie om thuis mee aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van tips voor een goede zonbescherming? Tips voor een huidverzorging bij acne en welke ingrediënten echt een must zijn voor de lente en zomer. Welke behandelingen kun je nu beter even overslaan i.v.m. de zon en hoe gaan wij te werk als je een nieuwe klant bij ons bent? Ook gaan we meer informatie geven over het welzijn, want wij geloven in synergie als het gaat om lichaam en geest.

huidbehandelingenHou onze blog dus goed in de gaten! Natuurlijk posten wij onze nieuwe blogberichten ook op social media, dus volg ons zeker even op Facebook en Instagram! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, kun je ons altijd bereiken op 0475 335 576 en info@dermahuidkliniek.nl.

Scroll Up
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen?

Met vriendelijke groeten,
Team Derma Huidkliniek